Artikel

Vacature: Account Manager


Een unieke kans bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, onderdeel van een global brand. Wil jij met jouw ondernemersdrift meebouwen aan ons succes? Ben je flexibel, gezond eigenwijs en niet bang de dingen nét iets anders te doen? Dan zoeken wij jou… en jij zoekt ons!

De organisatie
Gulf Gas and Power is de nieuwe norm in de zakelijke energiemarkt: zorgeloze, betrouwbare energie (gas én stroom) tegen een scherpe prijs. Wij hebben slimme, begrijpelijke producten ontwikkeld, ondersteund door een volledig geautomatiseerd platform, waardoor we kwaliteit leveren, altijd op tijd. Kortom: we komen onze beloftes na.

Samen met jou willen we de strijd aangaan tegen de gevestigde orde, om een toonaangevende zakelijke energieleverancier te worden. Kom jij ons dynamische team versterken?

Klinkt goed! Hoe ziet mijn werkweek eruit?
Als Account Manager haal je op zelfstandige basis zakelijke energieklanten binnen. Je krijgt een kick van deals maken en dat doe je op basis van een goede klantrelatie. Daarnaast bespreek je met het management de signalen uit de markt en initieert, ontwikkelt en implementeert – in samenwerking met collega’s – nieuwe producten en diensten voor onze klanten. In deze rol ben je veel op pad en bezoek je (potentiële) klanten verspreid door heel Nederland. Daarnaast heb je per week ook minstens 1 dag op het kantoor in ’s-Hertogenbosch om met je collega’s te sparren over kansen, successen te delen en je verder te verdiepen in de markt.

Jouw focus ligt op:
‣  Acquisitie: je stelt in overleg een acquisitieplan op, inventariseert de markt en bouwt zelfstandig een klantportfolio op.
‣  Accountmanagement: je onderhoudt klantrelaties, weet wat er bij klanten speelt om hen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en breidt daarmee de relatie succesvol uit.
‣  Administratie: je legt alle afspraken nauwkeurig vast in ons CRM.
‣  Management: je voert zelfstandig taken uit en initieert werkzaamheden.

Deze rol past bij me! Waar moet ik aan voldoen?
Je hebt een winnaarsmentaliteit. Jouw dag is pas écht geslaagd wanneer je die deal hebt gescoord. Een goede relatie met de klant vormt hiervoor de basis en met jouw netwerkskills is dat geen probleem. Vol passie en trots vertel jij over Gulf Gas and Power wanneer klanten of mensen in jouw directe omgeving vragen naar onze 117 jaar oude start-up. Diezelfde bevlogenheid zorgt ervoor dat je maandag vol enthousiasme richting kantoor gaat, klaar om weer een week te knallen. Je bent een medewerker van het eerste uur, een echte teamplayer en door jouw flexibiliteit vind je het geen probleem om werk dat er ligt over te nemen. Een start-up betekent immers werk zien en oppakken. Je wil graag leren, dus de ins en outs van de energiemarkt neem je snel in je op. Uiteraard ben je communicatief vaardig en ben je in staat om open en eerlijke gesprekken met (potentiële) klanten te voeren. Op die manier creëer je de gunfactor. Heb je al kennis van de energiemarkt? Dat is mooi meegenomen. Nog geen ervaring in deze branche? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Tot slot voldoe je aan de volgende harde functie-eisen:
‣  Je hebt commerciële werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een b2b-omgeving.
‣  Je bent handig met MS Office en CRM-pakketten.

Wat bieden wij jou?
‣  Een fulltime functie.
‣  Uitdaging en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
‣  Vrijheid en zelfstandigheid, maar ook support, om succesvol te zijn.
‣  Een prettige, informele en ambitieuze werkomgeving.
‣  Marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling (smart, hard work pays off!).
‣  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen.
‣  Leaseauto, mobiele telefoon en laptop.
‣  Training on the job.

Ben jij de Account Manager die wij zoeken?
Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatie te sturen naar recruitment@dpo2.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rik Evers, Recruiter bij Dpo2, i.o.v. GGP, op telefoonnummer +31653267499.

GGP heeft haar werving en selectie exclusief uitbesteed aan Dpo2. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Vorige Verder
Gerelateerd