Article

Klantcase: Total Care "Een weg naar volledig groen"


“Natuurlijk speelde het prijskaartje een rol, maar ook de energiebron en ecologische voetafdruk staan bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Floris De Groot accountmanager van Total Care. De persoonlijke manier van werken, het heldere advies en krachtdadige aanpak heeft voor ons de doorslag gegeven om te kiezen voor Gulf Gas + Power.

Iets ten zuiden van het groene Goirle treft u Total Care aan. De specialist in het leveren van facilitaire zorg op respiratorisch vlak. Bij Total Care draait alles om het welzijn van patiënten in hun thuisomgeving te verbeteren, door middel van medische hulpmiddelen. Naast medische hulpmiddelen biedt Total Care ook verneveltherapie, zuurstoftherapie en verschillende therapieën tegen slaapapneu aan. 

Het bedrijf werkt nauw samen met zorgverzekeraars en ziekenhuizen om patiënten praktische begeleiding en vakkundig advies te kunnen garanderen. Bij Total Care staat de patiënt centraal. Niet andersom. Kortom: persoonlijke aandacht, uitstekend personeel, geavanceerde apparatuur.

Ondernemen doe je niet in isolatie. Ondernemen anno nu is meedenken met je omgeving. Het omarmen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Welzijn, natuur, milieu: het grijpt allemaal in elkaar. We hebben het immers over samenleving en niet de alleenleving. De korte termijn staat altijd in dienst van lange termijn. Morgen begint vandaag. Daarom ook de ambitie van Total Care om total groen te zijn qua energie.

Om hun groene ambitie snel te realiseren was Total Care op zoek naar een energieleverancier. Een betrouwbare partij, die kon meedenken over een aanpak om Total Care te verduurzamen. Echt te verduurzamen. Géén mooie strik. Géén groene energie in een grijs jasje, maar échte groene energie van Nederlandse bodem.

Bij Gulf Gas + Power kijken ze verder dan de prijs per kilowattuur of kuub. Zo heeft Mathijs, Channel Manager bij Gulf Gas and Power de rollen omgedraaid. "Wij ontzorgen Total Care op het gebied van energie en verduurzaming, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van volledige zorg aan patiënten".

Benieuwd wat Gulf Gas + Power voor jou onderneming kan doen? Neem dan, helemaal vrijblijvend, contact met ons op. Wij ondersteunen jouw bedrijf waar nodig

Previous
Related