Article

Vacature: Junior Account Manager


Een unieke kans bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, onderdeel van een global brand.

De organisatie
Gulf Gas and Power is de nieuwe norm in de zakelijke energiemarkt: zorgeloze, betrouwbare energie (gas én stroom) tegen een scherpe prijs. Wij hebben slimme, begrijpelijke producten ontwikkeld, ondersteund door een volledig geautomatiseerd platform, waardoor we kwaliteit leveren, altijd op tijd. Kortom: we komen onze beloftes na.

Samen met jou willen we de strijd aangaan tegen de gevestigde orde, om een toonaangevende zakelijke energieleverancier te worden. Kom jij ons dynamische team versterken?

Klinkt goed! Hoe ziet mijn werkweek eruit?
Je komt terecht in een sterk en goed op elkaar ingespeeld team. Door nauw samen te werken met jouw collega’s bied je op alle vlakken ondersteuning. Verbeteringsmogelijkheden van producten of diensten die je opdoet uit klantcontacten, breng je snel en concreet over naar de rest van de organisatie. Je hebt dus een wezenlijke invloed op nieuwe producten en diensten die de klanten aangeboden kunnen worden. Je levert direct een bijdrage aan de prestaties van de organisatie doordat je:

‣  ondersteuning biedt aan het salesteam door offertes voor te bereiden en deze op te stellen;
‣  klantvragen per e-mail of telefonisch beantwoordt;
‣  zorgt voor een optimaal verloop van de klantprocessen;
‣  alle afspraken nauwkeurig vastlegt in onze systemen;
‣  klantrelaties onderhoudt en weet wat er bij klanten speelt om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo de relatie succesvol uitbreidt;
‣  wensen, ideeën en/of klachten van klanten terugkoppelt aan de organisatie en actiepunten formuleert voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten;
‣  de (potentiële) markt en relaties inventariseert in het kader van de commerciële doelstellingen.

Deze rol past bij me! Waar moet ik aan voldoen?
Je bent een salesgerichte administratieve duizendpoot en vormt de schakel tussen sales en klantenservice. Met jouw enthousiasme, energie, positieve mindset en vooral klantgerichtheid, ben jij hét visitekaartje van Gulf Gas and Power. Je bent een op en top teamspeler en zo werk je moeiteloos samen met jouw collega’s. Je weet iedere keer weer verbeterkansen te halen uit de contacten die je hebt met klanten. Op aanstekelijke en onderbouwde wijze koppel je dit vervolgens terug aan de rest van de organisatie. De klant voelt zich goed bij Gulf Gas and Power, maar de klant voelt zich nog beter bij jou. Relatiemanagement is dan ook een wezenlijk onderdeel van de job. Maar alles wat je doet, doe je met precisie. Sterker nog, nauwkeurigheid is je tweede natuur.

Tot slot voldoe je aan de volgende harde functie-eisen:
‣  Je hebt commerciële werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een b2b-omgeving.
‣  Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.
‣  Je bent handig met MS Office en CRM-pakketten.

Wat bieden wij jou?
‣  Een fulltime functie.
‣  Uitdaging en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
‣  Vrijheid en zelfstandigheid, maar ook support, om succesvol te zijn.
‣  Een prettige, informele en ambitieuze werkomgeving.
‣  Marktconform salaris.
‣  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen.
‣  Mobiele telefoon en laptop.
‣  Training on the job.

Ben jij de Junior Account Manager die wij zoeken?
Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatie te sturen naar recruitment@dpo2.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rik Evers, Recruiter bij Dpo2, i.o.v. Gulf Gas and Power op telefoonnummer +31653267499.

GGP heeft haar werving en selectie exclusief uitbesteed aan Dpo2. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Previous Next
Related